Mesajul absolvenților

default image
Filipenco Andrei Alexandru
Filipenco Andrei Alexandru
14 iunie 2020

"Iata ca a sosit si randul meu sa vorbesc despre o perioada cu o mare semnificatie pentru mine si anume anii petrecuti in Facultatea de Utilaj Tehnologic din cadrul U.T.C.B.
A fost o facultate care de la inceput mi-a oferit si posibilitatea de a putea lucra avand in vedere ca am urmat sectia seral.
Am avut parte de niste adevarati indrumatori atat in viata, cat si in ceea ce priveste cursurile si terminarea acestei facultati, aici fac referire la cadrul didactic.
Facultatea aceasta mi-a deschis in adevaratul sens al cuvantului noi orizonturi, datorita ei acum lucrez intr-o companie internationala. O recomand tuturor celor care intr-adevar isi doresc sa devina ingineri, cu perseverenta, disciplina si multa atentie la cursuri acest tel este aproape atins."

default image
Chirita Polifron Alexandru
Chirita Polifron Alexandru
14 iunie 2020

„ Salut. Sunt absolvent al FACULTA?II DE UTILAJ TEHNOLOGIC, iar actualmente sunt masterand la specializarea „SISTEME MECANICE AVANSATE” si va propun câteva argumente care va vor determina sa ne fiti colegi:

•    Resursele materiale ale facultatii asigura suportul în procesul de învatare;
•    Facultatea ofera oportunitati de angajare prin firmele cu care colaboreaza;
•    Profesorii nostri acorda atentie maxima cunostintelor stiintifice dar si fiecarui student in parte;
•    Orarul fiecarui an de studiu este flexibil, se acorda atentie celor care doresc sa munceasca iar studentii sunt consultati în aceasta privinta;
•    Domeniile de specializare ale acestei facultati au cautare pe piata muncii si ofera multe oportunitati;
•    Specializarile oferite de facultatea noastra constituie baza unei cariere în domeniul tehnic.

Va asteptam si fiti convinsi ca ati ales bine! „

default image
Stamate Mihai Alin
Stamate Mihai Alin
14 iunie 2020

"Facultatea este foarte buna avand in vedere trend-ul din domeniul constructiilor si al utilajelor de constructii de pe piata romaneasca. Ca absolvent al acestei facultati, recomand cu caldura aceasta institutie si prin prisma faptului ca are un colectiv profesoral cu o vasta experienta in domeniul utilajelor de constructii."

default image
Butaru Stelian Dragos
Butaru Stelian Dragos
14 iunie 2020

Sunt absolvent al facultatii de Utilaj Tehnologic, si de ce nu, viitor masterand in cadrul acestei facultati si as vrea sa enumar cateva pareri personale legate de aceasta facultate si de cadrele didactice:

-Facultatea este foarte buna si ne ofera posibilitatea de angajare la firmele cu care colaboreaza;

-Cadrele didactice ofera atentie deosebita studentilor si ne stau la dispozitie cu orice sfat legat sau nu de domeniul de activitate;

-Orarul este flexibil;

-Specializarile facultatii sunt foarte cautate si bine platite atat in strainatate cat si in tara.
Aceasta facultate mi-a deschis un drum bun de urmat in viata.In prezent nu sunt angajat, dar doresc ca acest lucru sa se schimbe pana la inceperea noului an de studii.

default image
Branza Marian
Branza Marian
14 iunie 2020

Personal, am o parere extraordinara, atat despre facultate cat si despre profesori. Am numai cuvinte de lauda la adresa dansilor. Da, este adevarat, usor nu a fost, dar peste toate, am trecut cu multa ambitie si cu mult ajutor si sprijin din partea profesorilor. Multumesc pentru acesti ani petrecuti in aceasta, pot sa spune comunitate, de care sunt foarte mandru şi ataşat. Multa sanatate si sa ne auzim numai de bine!

Am fost angajat la o firma de prelucrat imagini/postere publicitare, dar si in domeniul IT. Dupa terminarea facultatii, urmeaza sa lucrez tot in domeniul IT. Stiu, nu este in domeniul nostru de activitate (inginerie mecanica), dar este ceea ce imi place. Pot sa spun că această facultate mi-a dat o alta perspectiva in a vedea lucrurile, rezolvarea problemelor intr-o anumita ordine, cu o anumita logica, cu o gandire mult mai precisa şi organizată. Se spune ca in viata e frumos sa faci ce iti place, dar nu se stie niciodata ce iti rezerva viitorul. 🙂

default image
Ruse Alexandru
Ruse Alexandru
14 iunie 2020

 Facultatea de Utilaj Tehnologic reprezinta o mare oportunitate pentru tinerii care doresc sa isi creeze un drum si o profesie in inginerie. Aici toata lumea este binevenita, sa cunoasca, sa lucreze si sa se familiarizeze cu notiunile si tehnologiile din acest domeniu, asigurate prin intermediul materialelor de calitate puse la dispozitie de biblioteca.
Cel mai mare ajutor vine insa din partea profesorilor bine pregatiti si cu o experienta vasta, foarte intelegatori si pasionati, dornici sa te invete tainele pe care acestia le stapanesc cel mai bine.
Consider ca aceasta este locul unde vei avea tot timpul ce invata, iar dupa terminea studiilor, cu ajutorul facultatii, se pot gasi locuri de munca in domeniul ingineriei.

default image
Bita Adrian
Bita Adrian
14 iunie 2020

M-am inscris la aceasta facultate deoarece lucrez la service(reparatii utilaje manipulat marfa).Ceea ce am invatat imi este util in activitatea pe care o desfasor.

Un lucru bun a fost programul flexibil cu desfăşurarea curusurilor dupa-amiaza.(mai putin ultimul an in care majoritatea cursurilor incepeau la ora 12.00).
Cu siguranta as recomanda si altor persoane inscrierea la aceasta facultate.
Lucrez de 11 ani la Toyota Material Handling Romania in cadrul departamentului service.
Tin sa multumesc si profesorilor care au avut rabdare cu noi si ne-au invatat atatea lucruri utile .
Multumesc.

default image
Razvan Ionut
Razvan Ionut
14 iunie 2020

In acesti 4 ani de facultate am dobandit cunostiinte noi si am aprofundat cunostiintele pe care le aveam la nivel general despre ingineria mecanica. Consider ca informatiile primite si indrumarea profesorilor m-au ajutat sa imi deschid orizonturile si sa descopar ce imi doresc mai departe.Tin pe aceasta cale sa multumesc cadrelor didactice pentru interesul manifestat fata de instruirea viitorilor ingineri si sper ca vom avea parte de aceeasi buna colaborare si de acelasi angajament anul urmator la cursurile de Master.

default image
Monica Manolache
Monica Manolache
14 iunie 2020

Am făcut un liceu de profil ştiinţele naturii şi am ales UTCB-Facultatea de Utilaj Tehnologic din câteva considerente:

- Am ales această facultate pentru o carieră, tehnică de perspectivă în domeniul ingineriei mecanice pentru construcţii.

- Prezintă un grad ridicat de încredere;

- Acest domeniu este întotdeauna solicitat în ţarăşi peste hotare;

- Oferte atractive de muncă din partea companiilor din domeniu şi nu numai.

In anii de studenţie am câştigat experienţă, încredere în mine, curaj să îmi dezvolt abilităţile.

Doresc să lucrez în domeniu iar acum, la finalul celor 4 ani, sunt sigură că nu am greşit în alegerea facultăţii.

default image
Laurentiu Ion
Laurentiu Ion
14 iunie 2020

As dori sa recomand cu caldura tuturor viitorilor studenti aceasta facultate avand in vedere urmatoarele aspecte:
- Profesorii sunt foarte bine pregatiti si foarte deschisi in comunicarea cu studentii;

- Biblioteca facultatii ofera toate materialele necesare si chiar mai mult decat atat;

- Specializarile facultatii nu se mai gasesc la alte facultati;

- Facultatea ofera contact cu firmele specializate in domeniul utilajelor pentru constructii, ceea ce înlesneşte angajarea ulterioara;

- Orarul este felxibil astfel ca permite lucrul in timpul facultatii concomitent cu urmarea programului de studii.
In prezent sunt angajat in cadrul unei multinationale din domeniul telecomunicatiilor, insa intentionez ca in aceasta vara sa imi schimb locul de munca cu unul cu profil de inginerie mecanica, si binenteles, in toamna, vreau sa ma inscriu la cursurile de Master ale Facultatii de Utilaj Tehnologic.

default image
Buzea Florin Mihai
Buzea Florin Mihai
14 iunie 2020

 Buna seara,

Ma numesc Buzea Florin Mihai si tocmai am terminat ciclul de licenta din cadrul Facultatii de Utilaj Tehnologic si as vrea sa va transmit cateva ganduri referitoare la acesti 4 ani.

In ceea ce ma priveste, aceasta facultate mi-a dat un drum pe care abia am inceput sa pasesc si pentru acest lucru sunt foarte recunoscator. A aprins pasiune pentru tehnica si inginerie, lucruri pe care daca le stapanesti te poti descurca in orice situatie.
Consider ca in aceasta perioada am crescut foarte frumos, am invatat multe lucruri bune de la unii dintre profesori, care ne-au fost si ghizi de-a lungul timpului.

 Una din cele mai importante persoane pentru promotia noastra este fostul nostru decan, domnul profesor David Ion.

 Am reusit sa ma angajez in domeniu la inceputul anului III de facultate (multumita domnului decan David) si pana acum am prins un pic de experienta.
Ca si cunostinte, in aceasta facultate daca vrei sa inveti cu adevarat ai ce si de la cine.
 Eu am aflat de Facultatea de Utilaj Tehnologic la un targ de facultati, printr-un pliant.
 O mare problema peste care am trecut cu greu toti cei care lucram au fost cursurile care incepeau de la ora 10-12. Recomand cursuri pentru anul 3 si 4 cat mai dupa amiaza, sau in doua schimburi.
Locul unde este amplasata aceasta facultate (aproape de centru si de metrou) trebuie scos in evidenta pentru ca este un beneficiu. O sa imi amintesc mereu cu placere timpul petrecut sub umbra racoroasa din curtea facultatii.